21 Kas 2009

Doğum günü taşları:)

Dün, yani 20 Kasım günü 28 yıl evvel yağmurlu bir sabaha karşı doğmuşum:) Kimilerine göre 28 değil 27 sayılırmışım, çünkü kasımın sonu olduğu için bir yıl sayılmazmış:) Aslında bana göre ben hala 18'im de neyse:) 28 olduk işte.

Şimdi ben ne kadar bu yaşın hissettirdiklerinden bahsetsem de kimse 28 olmadan anlayamaz aslında.. Herkesin yaşam tarzına göre değişir, kimisi yeterince dolu yaşamıştır hayatını, çoluk çocuğa karışmıştır, mutludur artık yaşamdan beklentileri gerçekleşmiştir, işte o zamn pek sıkmaz canınızı yolun yarısına yaklaşmak. Ama hayatta hala yaşanmayı bekleyen şeyler, gezilip görülmeyi bekleyen yerler varken biraz üzüyor haliye.. Geride bıraktığınız sağlıklı yılları düşününce, hayatın sonuna daha da yaklaştığınızı anlayınca bir telaş sarıyor insanı..

Bu yazıyı yazma düşüncem yoktu aslında, sadece doğum günümde kızkardeşimle boyadığımız taşların fotoğrafını sizinle paylaşmayı düşünmüştüm o kadar:) Ama gel gör ki, en öndeki taşın üzerinde yazan 28 rakamı beni pek bir etkiledi, hele bir de çocukluğumu hatırladım ki..:) Kızkardeşimle yaşadıklarımız. Ben kumaş boyalarıyla örtüler boyar, danteller örerdim, o da yanımda oturup barbie bebeklerine elbiseler dikerdi.. Daha yaşım 15-16, kardeşim 11-12.. Herkes bize gıptayla bakardı, ne kadar hamarat kızlar maşallah diye:) Örgüler, boyalar, resimler, çeşit çeşit el emekleri çıkardı bizden:) Şimdi ben Grafik Tasarmcı oldum, o da Tekstil Tasarımcısı. Hala küçüklüğümüzdeki gibi şeyler yapmaya hevesliyiz, taşlar boyamak, oraya buraya resimler çizmek, hatta bazen dantele heveslenmiyor değilim yeniden.. Her neyse.. O boyanmış güzel taşları biz yaptık, birilerine hediye etmek ya da evinizin en güzel köşesinde biblo niyetine kullanmak amaçlı.. Hele ki boyarken tüm stresinizi atmanız garantidir;) Fotoğrafı da ben çektim. Yok yok öyle profesyonel bir makina değil, sıradan bir digital makinayla.. Ama yakında o da olacak, bende proje biter mi:)

8 yorum:

  1. geriye dönüp baktığında hep gülümseyerek hatırlayacağın anılarla dolu nice senelere. Taşlarınıza aşık oldum.

    YanıtlaSil
  2. Mutlu yıllar..Taşlar nefis olmuş bayıldım :) Nasıl bi boya kullandınız?

    YanıtlaSil
  3. Aslı ve Ness, çok çok teşekkür ederim;) Taşlardan sizin için de boyayabilirim dilerseniz. Ama siz boyamak isterseniz kullandığım boyalar akrilik ya da guaj. üzerine de vernik geçiyoruz;)
    Sevgilerimle..

    YanıtlaSil
  4. doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu senelere

    YanıtlaSil
  5. Ben boyama aşkıyla yanıyorum:)Oğlumdan fırsat bulursam duvar kapı pencere heryeri boyamak istiyorum taşlar da süper gözüktüler gözüme o yüzden sordum canım.Yİne de teşekkür ederim düşünmen yeter :)

    YanıtlaSil
  6. Zuzu ve caprice moda'ya çook teşekkür ederim;)

    YanıtlaSil
  7. Geçmiş doğum gününüz kutlu olsun =) Ben 24 yaşındayım ama 19 yaşındayken büyümem durmuş gibi hissediyorum=)

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...