13 Haz 2009

Özledim!

Aslında çizim yapıcaktım, ama biraz mutsuzum ve herşeye kırgın.. Neden geri döndüm ki.. :( Ya da neden o güzel şehre gidip uzun süre kalıp o kadar alıştım ki..

Herşeyini çok özledim işte..

Gültepe dolmuşunu beklemeyi, berbat yollarında ilerleyememeyi, evin balkonunda ne olacak benim halim diye düşünürken türk kahvesi içmeyi, Tülin'le bir soda-meyvesuyunu paylaşmayı, Özün'ün garip sorularını..

Beşiktaş'ta balık pazarının mis kokusunun önünden geçmeyi:), güzelim ofise gidip "amaan akşam evde çalışırım" demeyi.. Emre'yle tavla atmayı, çay bahçesinde her gün aynı ünlü insanları görmeyi, kalabalık çarşıyı..

Kanyon Starbucks'ta havuz manzaralı kahve içmeyi, mağazalara ve güzel mimariye bakınarak boş boş yürümeyi..

Emin'le Levent'te uzun uzun yürümeyi, KFC'de tıkabasa yemeyi.. Ortaköy'de boğaz turuna giden insanları seyretmeyi, gelip fotoğraf çeken ve çok komik görünen turistleri izlemeyi, kumpirini, manzarasını, martıları, takıları tokaları karıştırmayı, saat kaç olursa olsun kokoreç yemeyi, Emin'e otobüse binelim diye yalvarmayı.. Köprünün altından geçmeyi ve boğazın rüzgarını iyice hissetmeyi..

Zincirlikuyu'dan metrobüse binmeyi, taaa Florya'ya kadar durakları saya saya gitmeyi, akbilin çıkardığı sesi:P, Florya ofiste tasarlanan onca şeyden sonra hakedilen güzel öğle yemeğini, iyi iş arkadaşlarımı..

Nişantaşı'ndan Taksim'e yürümeyi, İstikal'in kalabalığına amaçsızca karışmayı, en son midyecide soluk almayı.. Paramızı son kuruşuna kadar harcamayı:))..

Adaşım Esra ile öğlene kadar uyumayı sonra da uzun tramvay yolculuğu yapmayı..

Sabahın köründe kalkıp öğlen soluğu Keşan'da almayı, kısa da olsa hasret gidermeyi..

Elinde ağır bir bilgisayar çantası ile ordan oraya koşturan garip bir İstanbul yabancısı olmayı.. Nemsiz güzel havasını..

İstanbul'da gülmeyi, İstanbul'da ağlamayı.. Herşeyi.. Çok özledim!

7 yorum:

  1. Böyle bir şey işte İstanbul...

    YanıtlaSil
  2. Yoo hayır Ata bence bu İstanbul'un 3'te 1'i bile değil:))

    Bunlar bir ayda yaşadıklarım.. Gitmediğim görmediğim onca yer ve yaşamadığım onca şey var ki..

    Baksana beni bile şairane konuşturuyor İstanbul:D

    YanıtlaSil
  3. e niye bıraktın ki istanbulu?

    YanıtlaSil
  4. Çünkü benim yurdum Adana:) Ama çok yakında yerleşmek üzere tekrar gidilecek gibi görünüyor ;)

    YanıtlaSil
  5. canım benimmm, biz de seni özlediiik. geri dööönn ess, öğleye kadar uyuyup, neden öğleye kadar uyuduk ki, gezecektk bugün diyerek hayıflanalım :P

    YanıtlaSil
  6. Hala hayıflanıyorum, müzekart alıcaktık, o müze senin bu ören yeri benim gezecektik :D hayal oldu..

    sen orda dur yine de ayrılma bi yere ;)

    YanıtlaSil
  7. (= ben buradayım. seni bekliyorum ve sırtında çantasıyla bir garip İstanbul yabancısı olmayı, amaçsızca dolaşmayı, yorulmayı, yaşadığım kültür çeşitliliğinin başımı döndürmesini ben de seviyorum!

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...