14 Nis 2009

Çizgili dünyamın güzellikleri:)


Bu cici elbiseli manken de nerden çıktı? Ne tatlı dimi? :) Çizgili dünya için çizdim;) Evet ben bile kendime inanamadım, çizebiliyorum artık sanki.. Hoş zaten bitirdiğim üniversitede de çiziyordum, önceden de çiziyordum ama bu derece ilgili değildim illüstrasyona..

Evet tasarım dünyamda yapmak istediğim şeyi belirledim, hedefim belli artık. Hedef olmadan insan ilerleyemez değil mi? Ben bu alanda ilerlemek, ilerlemek istiyorum.. Her boş anımda kalem kağıda sarılıp, birşeyler karalıyorum. Zamanla anatomik sorunların düzeleceğine ve çizim araçlarıma daha çok alışacağıma inanıyorum.. Ayrıca tarzımı ortaya koymalıyım artık. Her tasarımcının kendine özgü bir tarzı vardır, bu kendiliğinden de ortaya çıkabilir, deneme yanılma yoluyla da.. Bu çizimi bugün sizlere sunmamın en büyük nedeni de kendi tarzıma bir adım yaklaşmış olduğuma inandığımdandır.. Bunu ilerki çizimlerimde daha da iyi anlarsınız;)

Ayrıca aklımda çok güzel projeler var hayata geçirmek için sabırsızlandığım.. Çok yakında;)) Yorumlarınız çok değerli benim için;)

2 yorum:

  1. Dogrusunu istersen ben cizimini ilk gorunce desenlerden gozumu alamadim...cok begendim gercekten cok guzel olmus...elbette sadece desenler degil...manken de ayni guzellikte olmus...kalemine saglik gercekten!!!!

    YanıtlaSil
  2. Çok mutlu oldum Biraz, çok teşekkür ederim. Sizin sayenizde ortaya çıkıyor güzel şeyler;)
    Hepberaber tabletimize sağlık;)))

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...