30 Mar 2013

Boşluk deyip geçme!



Merhaba, yeni tasarımla ve yazacak bol zamanla yeniden döndüm. Blogun yeni halini beğeneceğinizi umuyorum.

Bu postu iki defa yazdım sildim. Blog başını da 3 haftada çizdim. Bunların sebebi son bir aydır işsiz olmanın verdiği ruhsal durumlar. İnanılmaz zor bir dönemmiş. Düşmana bile dilenmeyen cinsten:)

İlk zamanlar sudan çıkmış balık gibi hiçbir şeye adapte olamıyorsunuz. Zamanım olunca yaparım dediğiniz hiçbir şeyi tam anlamıyla yapamıyorsunuz. Odaklanma sorunu, uyuyamama hastalığı, ağlama krizleri, iştahsızlık bana getirdikleri. Evde film izlemek(her gün sadece Kung Fu Panda 2), yemek ve temizlik yapmak gibi şeylerle atlatmaya çalışıyorum, iş başvuruları yapıyorum ve arkadaş, eş dost söylemlerini("hala iş bulmadın mı?" "İstanbul'dasın gez dolaş" gibi) görmezden gelmeye çalışarak zamanım geçiyor. Hatta sorulara ve acınası bakışlara maruz kalmamak için kimseyle görüşmemeye çalışıyorum.

Böyle bir dönemde arkadaş desteği çok gerekliymiş. Halimi soran tüm arkadaşlarım sağolsun;) En çokta benimle bir konser gecesi düzenleyen ve her yerde kullandığım profil fotoğrafımı çeken canım arkadaşım Ümit'e özellikle teşekkür ediyorum.

Bilen bilir çizimlerimi, kartpostallarımı, kitap ayraçlarımı, pasaj dükkanımı... Bir ay geçti ama ben hiç birine el süremedim bile... Bir ay geçti ve ailemi ziyaret edip gelmemle biraz hayata döndüm sanırım. İlk iş bloga yazmak oldu. Bu sırada bol bol fotoğraf çekip, fotoğraf düzenleme aplikasyonlarıyla haşır neşir oldum ki bu da bana bir süre terapi gibi geldi. Görsel de son günlerde düzenlediğim fotoğraflardan oluşuyor, bu görüntüyü sizinle de paylaşmak istedim, Adana demek huzur demek benim için çünkü;)

Bu kadar ruhsuz, çizimsiz ve günlükvari bir yaz yazdığım için hiç hoşnut değilim. Anlayışınıza sığınıyorum, çok güzel çizim ve kağıt işleri projelerim var. Bir an önce iyileşmeyi umuyorum o yüzden.



8 yorum:

  1. Bloga geri dönmene çok sevindim =)) Ben de benzer bir dönem yaşamıştım, hatta birkaç defa ve o dönemlerde üretmeye devam etmek morali yüksek tutmak açısından çok önemli. Ürettikçe kendinle tatmin olup daha mutlu hissediyorsun, en azından bende böyle oluyor. Umarım herşey çabucak düzelir, fotoğraflar çok güzel bu arada görüyorum instagram'da ^^ Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Seyhan. Yalnız olmadığımı gösteren bu güzel yorumun bile beni motive etmeye yetti;) Üretmek ise cidden iyi geliyormuş onu anladım.
      Sevgi ve öpücükler ;)

      Sil
  2. Yalnız değilsin elbette :) Yazıların devam etsin, yoksa okuyacak kimler kaldı :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) "Eski toprak" gibi hissettim. Çok teşekkür ederim Ata ;)

      Sil
  3. bir an önce iyileşeceğinden eminim, birbirinden güzel şeyler yapacağından da.

    YanıtlaSil
  4. Ya asıl birbirinden güzel hediyelerinle sen beni çok mutlu ettin. Sen o işlere asıl bak mutluluk nasıl beraberinde geliyor. Bu hayatta el emeği göz nuru instagram kolyesi yapabilecek kaç kişi var ki :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Oyy şımarıyorum galiba:))
      Teşekkürler kuzum, sizin gibi arkadaşlarım varken ben zaten çok mutluyummmm^^ <3

      Sil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...