1 Şub 2012

Lidyana Kafası

Merhaba,

26 Aralık tarihinde başlayan hiper yoğun serüvenimden ötürü blogumu bu kadar uzun süre başı boş bırakmak zorunda kaldım.

Şimdilerde -umarım- hayat normale dönüyor ve ben çok özlediğim bloguma, çizimlerime ve yazılarıma kavuştum. Ne kadar sevdiğimi de yeniden anladım.

Bir maille başladı her şey bir ay önce, bir iş görüşmesi teklifiydi. Ardından görüşmeler, acilen işe başlama, arada memlekete gidip gelme, tekrar iş başı ve yeni ev, yeni ev arkadaşı, kar yağışlı havalar derken, hayatımın en yoğun bir yılını, bu bir aya sığdırmış gibi oldum. Her şey o kadar güzel ve keyifli ki yoğun demek bile olumsuz bir terim olarak kalır.

Hayatın tüm olumsuzluklarına rağmen büyük resime bakınca harika bir işim var, çok büyük girişimci isimlerin ortağı olduğu bir dikey e-ticaret sitesinin, büyük bir kuruluşun bir parçasıyım, Lidyana.com takı ve aksesuar sitesinin tasarımcısıyım. Yaşadığım ev İstanbul'un en güzel yerlerinden birinde, güzel arkadaşlarım var ve sağlığım yerinde, e daha ne isterim, birazcık blog yazmak için zaman tabi ki:) Bir de çizim yapabilmek. Bu çizimi de ofiste çaktırmadan yaptım, masa büyüklüğünde ekranımla nasıl çaktırmadan yapılır bilmem ama...

Yazmak istediğim tonlarca şey var, ancak zamanla sıralarım hepsini.

Hadi herkes bi tık Lidyana.com'a, sevgililer günü yaklaşırken sevgililere, eşlere, annelere güzel hediyeler almaya;) Erkekler için de ürünler var beyler koşun!

4 yorum:

  1. Tebrikler, umarım herşey hep böyle güzel devam eder (şüphem yok gerçi de pozitif enerjileri yollayayım yine de ^^) Ben de bir süredir iş yüzünden kendim için birşey çizemedim ama işini sevince çok büyük problem de olmuyor hani ^^ Umarım herkesin sevdiği bir işi olur böyle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. pozitif enerjiye her daim ihtiyaç var Seyhan'cım,çook çok teşekkür ederim.

      İşimi seviyorum, çizmeyi de, ikisi birlikte yürürse tadına doyulmaz:)Darısı herkesin başına iş konusunda.

      Benden işini sevmeyenlere bir tavsiye; cesur olun sevdiğiniz işe yakın olmak için zor da olsa bir adım atın diyorum;) zira ben öyle yaptım.

      Sevgiler ;))

      Sil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...