13 Eki 2011

İyi seyirler.

Bilenler bilir, çok uzun zamandır tv izlemiyorum. Hatta o kadar ki bir ara "aa televizyon diye bir icat vardı dimi" diye düşünmeye başladım. Hem işlerimin yoğunluğundan, hem de türk dizilerini sevmiyor olmamdan dolayı. Haber, tartışma vs. programlarını ise tercihen izlemiyorum.

Evde annem yüzümü daha çok görebilmek için dizi saatlerinde çağırmaya başlardı "gel kızım gel şu diziyi izleyelim de yüzünü göreyim azıcık" diye. 5-10 dakika zor dayanırdım. Çünkü yapacak o kadar iş, internetten indirilmiş o kadar film, dizi ve belgesel var ki...

Yuvam değişince daha farklı oldu durum nedense. Sanırım televizyonda zap konusunda daha serbest kaldığım için azar azar izlemeye başladım.

Geçen gün ev arkadaşım işle ilgili önemli bir şeyler konuşurken ben internetten tv guide bakıp "bu akşam hangi dizi var acaba" diye düşünürken buldum kendimi.

Akşam saatleri artık işimi bitirmiş, çayımı/kahvemi ve battaniyemi yanıma almış tv izlemeye koyuluyorum. Çok işim varsa da çalışırken izliyorum. Kardeşlerim ve annem görse çok şaşırır evet ama artık diziler hoşuma gitmeye başladı;)

Demem o ki, bugün de işleri bitirip geçtim tv karşısına, keyif yapmaya.
Herkese iyi seyirler...

4 yorum:

  1. Blog harika, bu devirde zor rastlanır türden kullanılan türkçe çok düzgün, tebrik ederim, çok çok keyif aldım.

    <3

    YanıtlaSil
  2. Çok teşekkür ederim Zeynep, senden bunları duymak ayrı bir mutluluk oldu benim için;))

    YanıtlaSil
  3. bloga ve özellikle özgün çizimlerinize bayıldım takibe başladım

    sevgiler

    YanıtlaSil
  4. Çok teşekkür ederim;)) çok mutlu oldum sağolun;)

    sevgilerimle.

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...