19 Oca 2011

Kınama Seansım.


Bir kaç küçük kınama cümlesi kurmak istiyorum. 2011 güzel başlayacak ve çok güzel gidecek dedik ama daha dakika bir gol bir misali kötü başladık.

Hangisinden başlasam bilemiyorum.

20 bin lira ödüllü bir logo tasarım yarışmasına harıl harıl hazırlanıp, stres ve heyecan içinde katıldım. Neymiş efendim uygun logo bulunamamışmış, yarışma iptal edildi. Yaklaşık 1000 kişi katılmış, 1500 civarı logodan bir tane bile seçememişler. Yıllardır varolan logoları da bir şeye benzese.. Hem para ödülünü kimseye vermediler hem de ellerinde binlerce logo var. Kınım kınım kınıyorum kendilerini ve yukarıdaki bakışı atıyorum.

Bir diğer kınama ise LÖSEV yararına gerçekleştirilen bir hediye çekilişiyle ilgili. Gönüllü kişiler arasında yapılan çekilişle herkes birbirine hediye gönderdi, herkes birbirinden hediye aldı ama ben alamadım. 24 Aralıktan beri alındı hediyeler bugün 19 Ocak. Bundan kim sorumluysa kınayıp yukarıdaki bakışı atıyorum.

Hayır hediyesinde değilim, onun geliri çok güzel bir yere gidiyor. Yeri gelmişken Alev'e çok teşekkür edeyim bu organizasyonu ayarladığı ve yönettiği için. Ayrıca yeri gelmişken LÖSEV'e yardımda bulunmak isterseniz ISPANAK sitesinden sevdiklerinize güzel hediyeler gönderip, çocukları mutlu edebilirsiniz;)

En büyük kızgınlığım ise yılbaşında girdiğim iş yerim ve patronumla ilgili. Çalışanlarının sözüne önem vermeyen, onları dinlemeyen, iş üstüne iş yıkan ve üstelik çalışanın suçu olmayan ufak hataları büyütüp yüzüne vuran patronlar benden uzak durun. Derken işten ayrılmış bulunuyorum. Şartlarınız iyi olabilir ama özgürlüğümü bu kadar kısıtlayamaz ve mesleğimden nefret etmeme neden olamazsınız. Sizleri kınım kınım kınıyorum ve yukarıdaki bakışı atıyorum.

Arkadaşlar ben çok rahatladım, ohh!! okuduğunuz için teşekkürler! ;)

7 yorum:

  1. cesaretini tebrik ederim canım kına tabiki vay edebsizler:)sıkma canını salla boşver,her şerde vardır hayır daha güzel bir işe başlArsın,şer hayır olur...sevgiler tatlım

    YanıtlaSil
  2. Oh ne güzel destekçilerim de var. Sırtım yere gelmez benim;) Çok teşekkür ederim Beti.

    Sevgiler benden;))

    YanıtlaSil
  3. geçen haftada bana tak etti...
    yolumuz açık olsun adaşım ...

    YanıtlaSil
  4. dok ıcını rahatla.senınle bırlıkte bende kınıyorum ve aynı bakısı fırlatıyorum :)
    sevgıler...

    YanıtlaSil
  5. Ayda bir böyle kınama seansları yapalım o zaman arkadaşlar. Herkes kendi blogunda yapsın hatta:))

    teşekkürler La Boheme

    Sevgiler benden ;)))

    YanıtlaSil
  6. beni de işimden soğutuyor bu patronlar... keşke bende arkama bakmadan çekip gidebilsem ve aynı bakışı fır fır fır fırlatabilsem :@

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...