9 Tem 2010

Bir miktar huzur.

Yaşadığım şehre(Adana) en yakın, en güzel ve bu yılın en gözde tatil yerlerinden birinde, bir kaç gün sevdiklerimle zaman geçirdim. Bir miktar huzur aldım geldim.. ;)

Yer Kızkalesi, Erdemli / Mersin. Yıllarca ailemle orada tatilimizi geçirdiğimiz için başka bir yere gitmek bile istemiyorum. Hem bu sene Bodrum'dan bile daha kalabalıktı:) Oteller, moteller, pansiyonlar, restaurantlar, türkü barlar, yat turları ve tertemiz kumsalı.. 2 Temmuz'da büyüüük bir eğlence mekanı da açıldı hatta.. Ünlü şarkıcılarımızın konser mekanları arasında yerini aldı.

Bir bronzlaşma seansım sırasında bu çizimi yapmıştım;)
Son olarak Herkese Kızkalesine gidin diyorum! :)

9 yorum:

  1. İnşallah bir gün yolumuz düşer :)

    YanıtlaSil
  2. :)) Bende Adana'nın sıcağından kurtulmak istiyorum...

    YanıtlaSil
  3. Mrb arkadaşım çok güzel bir blog olmuş başarılarının devamını dilerim..
    Benim siteme de beklerim www.anindayorum.com
    Şimdilik Hoşçakal...

    YanıtlaSil
  4. Bu arada kızkalesini güzel çizmişsin tıpkısının aynısı :) hakkaten bu sene acayip kalabalık inşallah daha da kalabalık olacak biz de bildiğimiz yerlerde işimizi yaparız.

    YanıtlaSil
  5. harikulade.. blog da çok iyi gerçekten. tebrikler :) sonsuz ilhamlar diliyorum.

    YanıtlaSil
  6. Gerçekten güzel bir yer.Tek eksiği desem yoksa en önemli özelliği mi desem bilemiyorum ama tanıtım eksikliği var. Bir Çeşme,Didim gibi reklamı yok. Benim açımdan sevindirici.En azından yozlaşmıyor... Adanalı olduğunuza göre Arsuz'u da eminim bilirsiniz. Orası da bir hayli güzeldir.

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...