14 Kas 2009

Sürprizlerle dolu kahve keyfi;)

Beni yakından tanıyanlar bilirler ne büyük bir kahve aşığı olduğumu.. Öyle çok kahve ayırt etmem ama çok fazla çeşit bilmem. Dışarıda her içtiğimde farklı bir çeşidini içmek bana büyük zevk verir. Adana'da yaşıyorum, şehrimizde öyle çok kahve dünyaları falan yok, üç Starbucks, bir de Tchibo mağazamız var. Size yeni başlayan Tchibo sevdamdan bahsetmek istedim.

Bi kere kahve fiyatları gerçekten uygun. Her fincan kahveye size verdikleri bir kartta açılan küçük kutucuklara damga basılıyor. 5 kutucuğu doldurduğunuzda size bir fincan kahve hediye ediliyor. Ayrıca dün farkettiğim ve çok hoşuma giden bir kampanya ise (bu her mağazada var mı bilmiyorum ama) aldığınız herhangi bir yiyecek ürününün yanında filtre kahve bedava. Hem de cheesecake ve havuçlu kekleri muhteşem.

Bir de her hafta değişen temalı, küçük ama kocaman bir ürün yelpazesi var ki, artık her hafta takip etmeden duramıyorum:) Çünkü ürünler gerçekten güzel, kaliteli ve uygun fiyatlı. Ev eşyalarından giyime, takılardan mutfak gereçlerine kadar her şey olabiliyor. Onlara bakmak bile hoşunuza gidebiliyor;)

Geçen hafta erkek arkadaşım ve ben çok şık örgü hırkalar aldık. Fiyatları görmek isterseniz siteyi ziyaret edin;) Alışverişinizi 100 liraya tamamlayınca bir çekiliş kuponu veriliyor size, büyük ödül Mercedes:)

Ayrıca siteye buradan girip ilk işim gelecek ürünlere bakmak daha sonra da e-kataloga kaydolmak oldu. Her hafta mail adresime gelmesi için:) Bir de blog sayfaları var ki ürünleri tanıtıp, yorumlarını ve diğer Tchibo kullanıcılarının görüşlerini okuyabilir, kendi yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Bu ürünler o kadar hoşuma gitti ki, sizinle paylaşmadan duramadım. Biri ışıklı cımbız, diğeri örgü ev ayakkabısı. Çok yaratıcılar;) Bu ayakkabıdan mutlaka edinmeliyim. Adana çok soğuk olmasa da çok hoşuma gittiler;)

10 yorum:

  1. Ben de Tchibo'nun gadgetlerini çok seviyorum.Malesef espresso için çekirdek kahveleri tek çeşit ve beğenmiyorum. Almanya'dan her misafir geldiğinde tchibo kahve isterim burada satılmayan aromalarından. Sattıkları ürünler içinde çok etkileyci tasarımlar oluyor.

    YanıtlaSil
  2. Çook, çok tuttum tchiboyu çok;) Bu arada sinirleniyorum neden Almanya'daki ürünler burda yok diye:)) teşekkürler yorumun için Mustafa;)

    YanıtlaSil
  3. örgü ev ayakkabısını çok sevdim hemen alacağım. Sağol ben sadece denk gelince bakıyordum, ne güzel detay bilgi vermişsin.

    YanıtlaSil
  4. Rica ederim Aslıcım ben teşekkür ederim;)
    Birşeye kafayı takarsam ondan sizinde en ufak ayrıntısına kadar haberiniz olur merak etmeyin:))

    YanıtlaSil
  5. Ben ilk açıldığında 3-4 çeşit içeceğini denedim ama hiçbirini beğenmeyip sadece alışveriş için kullanmaya başladım.

    Bir de jimmy joker var, kahveleri, latteleri ve mochaları gayet başarılı, hem t.özal da hem de metro sineması sokağında şubesi mevcut, gül bahçesi sitesinin arkasında konumlanmış, coffee break (adını karıştırıyor olabilirim ama orada var :) ) sıcak brownisi ve italyan kahveleri ile süper kahve içme mekanıdır.

    önerebileceğim birkaç yer daha vardı ama starbucks sayesinde ufak kahvecilerin hepsi bir bir kapanıyor.

    YanıtlaSil
  6. Henüz Jimmy'yi denemedim, hatırlatman iyi oldu aslında;) Ancak eminim ki hiçbir kahve Starbucks'tan iyi olamaz bana göre. İyi olduğu için de bu kadar revaçta olduğunu düşünüyorum. Tchiboyu iyi yapan ise sattığı ürünlerden ve yaptığı kampanyalardır.

    Ama yine de hayat felsefemiz, her yemekten sonra iç bir kahve:P

    YanıtlaSil
  7. güzel bi marka ve lezzettatmini diorum ben:)bu arada madem kahve seviosun bende yeni keşfettim nescafe colombiaaa:)))muhteşem aromatik bir tadı varr.gerçekten tadı damağında kalıo:)mutlaka denenmeliii....

    YanıtlaSil
  8. Denerim, çok teşekkür ederim;)
    Ayrıca hoşgeldiniz blog sayfama..

    YanıtlaSil
  9. tchibo süper bi yer. özellikle almanyadakilerin kokusu insanı direk içeri çekiyor. burda çok beceremediler o açıdan.

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...