24 Eki 2009

Yukarı bak!

Sevgili günlük:)
Oldukça güzel bir gündü bugün benim için. Sabah önemli bir sınavımız vardı ve onu başarıyla atlattık. Ben değil, erkek arkadaşım girdi ama bizim geleceğimizi etkileyecek bir sınav olduğu için ondan daha çok heyecanlıydım:) Neyse ki iyi geçti. Güzel sonuç gelmesini umuyoruz..

İnsan amaçsız yaşayamaz, yaşasa da mutlu olamaz.. Her zaman ona ulaşmak için yaşamak bize mutlu hissettirir.. Ama herşeyi zamanında yaşamaya özen göstermeliyiz, çok geç olmadan ve hırsa kapılmadan.. Bugün izlediğim animasyon filminde bu konu ele alınmıştı yine. "Up - Yukarı Bak"

Pixar'dan harika bir animasyon, Erol Günaydın'dan güzel bir seslendirme ile günümüze neşe kattı;) Sınav sonrası içilen sıcak bir kahvenin ardından (kahvesiz yaşayamam) bu animasyon gayet iyi gitti doğrusu;) Bu animasyonda çıkarılacak bir çok ders var aslında. İnanmayacaksınız ama bu filmde bile gözlerimin dolmasına engel olamadım:) Çaktırmayın.. Gerçek bir hayat vardı çünkü, her ne kadar animasyon da olsa.

Birkaç yıl öncesine kadar animasyon filmlerinin sadece çocuklar için yapıldığını düşünüp izlemezdim ama bu düşüncemin ne kadar yanlış olduğunu anladığımdan beri tam bir animasyon aşığı oldum.. Kısacası tavsiye ediyorum.

3 yorum:

  1. Esracığım,bizde dün Öykü ile birlikte izledik.
    Öykü çok duygulandı,gözler dolu dolu izledi.onun duygulanması benide duygulandırdı:)
    Meğer kızım hızlı hızlı büyüyormuş,farkında olmadığını sandığım bir çok şeyinde farkındaymış:)

    YanıtlaSil
  2. Ben de bugün gazetede gördüm reklamını ve çok merak ettim şimdii :=)

    YanıtlaSil
  3. Şulecim çocuklar çok çabuk büyüyorlar, 12 yaşındaki kardeşimden bilirim, tıpkı bizler gibi;)

    Nilüfercim mutlaka git diyorum;))

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...