7 Tem 2009

Tarımsal Medya Portalı

Şöyle bi baktım da İstanbul'da bulunduğum 1 ay boyunca tasarımı yaptığım epey çalışma olmuş.. Bunlardan birisi de www.tarim.com.tr'nin arayüz tasarımı. Hepsini zamanı ve yeri geldikçe buraya eklemeye çalışıyorum. Bu sitenin fikir annesi ve sahibesi olan canım arkadaşım Tülin'in yardımları olmasa bu kadar iyi olmazdı eminim:) Hiç unutmuyorum onunla her gün bu site üzerine konuşmalarımızı ve en son şeklinin de bol bol erik yediğimiz o güzel manzaralı yerde ortaya çıkışını:) 'Erik sen nelere kadirsin' mi demek gerekiyor, yoksa 'Tülin biz iyi bir takımız' mı demek gerekiyor bilmiyorum:))

3 yorum:

  1. Tasarım çok hoş ve sade ama fontların seçimi pek başarılı değil sitenin sahibine bunu iletirsen sevinirim yorum olarak :)

    YanıtlaSil
  2. Sana ne kadar katılsam az Ata :)

    İletirim, yorumun için saol;)

    YanıtlaSil
  3. Siteye kurumsal bir firmanın referansı üzerine tıkladım. sonra sizin adınızı gördüm sitenin altında. site içerik ve planlama olarak çok iyi gerçekten ama maalesef bu güzel yapıyı o tasarım kaldırmıyor. Ben Tab teknikeriyim ama grafik ve web tasarım yapıyorum. yardımcı olmak isterim. İyi Günler

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...