9 Şub 2008

3 boyutlu masal kitabım









Pop up üç boyutlu masal kitabı projemden birkaç sayfa. Çizdim, kestim, biçtim, yapıştırdım.. Çok severek çalıştım, çok emek verdim ve karşılığımı(ders notu) aldım :) hocama sevgiler ;)



6 yorum:

  1. Ben bu üç boyutlu kitaba bayıldım bittim.Satın alabilceğimiz bir yer olsa da Adana'ya geldigimde kuzenime alabilsem.Bu arada tesadufen ilk kez geldim bloguna.Gorunce de bu kitaba bayıldım. :)

    YanıtlaSil
  2. Geç yanıtladığım için afedersin. Beğendiğine sevindim.. Dilersen senin için bir adet hazırlarım ;) adresine gönderirim..

    YanıtlaSil
  3. Esracım ellerine sağlık! ne güzel şeyler yapıyorsun,ben de almayı isterim bu masal kitabından ;)

    YanıtlaSil
  4. Teşekkür ederim Betülcüm;) Yayınlanınca haber veririm canım;)

    YanıtlaSil
  5. Arşivi karıştırırken buldum bunu ne güzel bişeymiş :) Benim bi oğlum var henüz kitaplardan anladığı sadece yırtmak ne yazık ki ama ben oyuncak ve çocuk kitapları delisiyim :) Kitabın adı nedir, nerden temin edebilirim?

    YanıtlaSil
  6. Ness, ilgine teşekkür ederim;) Bu kitap üniversitede bir ders için hazırlandı. Ve öyle de kaldı, hiç basılmadı. Hiç biryerde satılmıyor. Çok uğraştım, hemen hemen tüm yayınevleriyle konuştum ama olmadı. Dilersen oğlun için hazırlayıp gönderebilirim;) esra.arici@hotmail.com adresinden mailleşebiliriz.
    Sevgiler

    YanıtlaSil

Görüş bildirme şeysi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...